Vissza a főoldalra

Üzletünk lényege

Ötleteket párosítunk piacokhoz

Üzleti modellezés
A V3 Partners támogatást nyújt az üzleti modell megalkotásában vagy pontosításában. Az üzlet bemutatása a számok, erőforrások, lényegi összefüggések és kockázatok nyelvén.
Vagyonkezelés
Befektet olyan vállalkozásokba, amelyek innovatív terméke képes meghódítani nagy piacokat, hogy magas megtérülést biztosítson a befektetők részére, ezzel kompenzálva a magas kezdeti kockázatot, együtt dolgozik a válllalkozókkal vagy cégekkel, elemzi az üzleti elképzeléseiket, hogy megtalálja az elvárt megtérülést ígérő befektetési lehetőségeket, befektetési döntéseket hoz, követi a befektetések megvalósulását.
Befektetési időszak
V3 Partners részvényeket szerez és tulajdonol a vállalkozásokban korlátozott ideig, a kiszállásig.
Együttműködés
V3 Partners bizonyos mértékben kontrollt gyakorol a vállalat döntései felett, nyomon követi a vállalat elért eredményeit az eredeti üzleti tervhez képest. Üzleti és vezetői támogatást nyújt a vállalat számára.
Kiszállás
V3 Partners tulajdonrész arányosan nyereségre tesz szert, amikor értékesíti a részesedését a vállalatban.
Üzleti angyal, Magvető befektetés, Kockázati tőke
Az üzleti angyal, magvető típusú és kockázati tőke befektetők szerényebb tőkemennyiséget fektetnek be, magas kockázattal, a válllakozás korai fázisában, a kockázattal arányban lévő megtérüléssel a kiszálláskor. Az üzleti angyalok jellemzően a kockázati tőkéseket megelőző fázisban fektetnek be.