Vissza a főoldalra

DNS egy sikeres céghez

Ilyenek a kedvenc cégeink

Világos célok
Mutasd be a üzletet 1 oldalon!
Táltos piac
Találj gyorsan növekvő vagy változásra érett piacokat. Ügyelj a skálázhatóságra: helyi indulás, nemzetközi adaptálhatósággal. Egy 30 milliárdos piac több időt ad az üzleti model finomítására, fejlesztésére.
Egyedülálló ajánlat
Különböztesd meg magad a piacon! Valódi problémákkal foglalkozz! Hogy véded magad a másolókkal szemben? Emelj ki egy dolgot, ami az ügyfél számára égetően fontos, és kinálj rá visszautasíthatatlan megoldást!
Értékesítés
Semmilyen cég nem megy sehová értékesítés nélkül. Építs értékesítési csatornákat, minél többet, annál jobb. Élj együtt velük, és "meghallod" a piacot.
Másképp gondolkodás
Légy bátor másnak lenni! Folyamatosan kérdőjelezd meg az általánosan elfogadott nézeteket, próbálj új utakon járni! Alkoss új megoldásokat! Járj egy lépéssel a versenytársaid előtt!
Győztes csapat
Első osztályú vezetők vonzanak első osztályú csapatokat. Egy induló vállakozás egyenlő az ott dolgozó emberekkel. Ahogy az emberek összekovácsolódnak és húzzák egymást, az meghatározza a cégkultúrát, a vállalat lelkét. A csapat minden tagja a legjobb a maga területén.
Gyors reagálás
Cselezz és mozogj! Sebesség és furfang átalában segít felülkerekedni a nagy versenytársakon.
Fókusz
Mi az ami kritikus a sikerhez? Töltsd az időt a fontos dolgokkal és maximalizáld a nyereségességet!
Krónikus fukarság
Kis költségvetéssel indulj! Ez erősíti a fegyelmet és fókuszál. Törekedj az egyszerűségre! A nagyszerű emberek által fejlesztett termékek kevéssel is sikeresek.